Kommande filmer

MISS PEREGRINES HEM FÖR BESYNNERLIGA BARN

Biopremiär: 30 september 2016

Baserat på succéboken med samma namn kommer nu i regi av Tim Burton MISS PEREGRINES HEM FÖR BESYNNERLIGA BARN. När Jake hittar ledtrådar till ett mysterium som spänner över tid och rum upptäcker han en hemlig plats som kallas Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. När Jake lär sig mer om de boende där och deras besynnerligheter inser han att säkerheten är en illusion och att faran lurar som en mäktig och dold fiende. Jake måste lista ut vem som är verklig, vem han kan lita på och vem han verkligen är.

Läs mer

STORKARNA

Biopremiär: 7 oktober 2016

Storkarna levererar bebisar… eller de brukade göra det i alla fall. Nu levererar de paket åt det globala internetföretaget Cornerstore.com. Junior som är företagets bästa stork är på väg att bli befordrad men av misstag råkar maskinen som producerar människobarn sättas igång under hans pass. En oemotståndligt men samtidigt inte godkänd liten flicka blir resultatet. För att chefen inte ska upptäcka missödet ger sig Junior och hans vän Tulip, som är den enda människan på Storkberget, ut på en bebis-leverans. Deras äventyr kan göra mer än en familj hel och även återställa Storkarnas verkliga uppdrag på jorden.

Läs mer

TROLLS

Biopremiär: 28 oktober 2016

Skaparna bakom ”Shrek” ger oss nu Dreamworks TROLLS, en smart, rolig och uppkäftig komedi om jakten på lycka och just hur långt vissa är beredda att gå för att uppnå den. Vi får kliva in i en färgsprakande, fascinerande värld bebodd av de överdrivet optimistiska Trolls, som ständigt har en sång på sina läppar och dans i sina fötter, samt de komiskt pessimistiska Bergerna, som bara är nöjda när de har magen full av Trolls. Poppy, det gladaste trollet någonsin, och det försiktiga och griniga trollet Kvist ger sig ut på en resa för att rädda hennes vänner då Trollbyn blivit invaderad av Bergens. Tillsammans ger sig denna udda duo ut på ett galet äventyr där de försöker tolerera varandra tillräckligt länge för att få jobbet gjort. Med ny musik av Justin Timberlake och nya versioner av klassiska hitlåtar, tas vi med på ett hårresande äventyr till en värld ingen kan förbereda sig på.

Läs mer

THE ACCOUNTANT

Biopremiär: 4 november 2016

Oscar®belönade Ben Affleck ( ”Argo” ,”Batman v Superman: Dawn of Justice”) spelar huvudrollen i thrillern THE ACCOUNTANT av Gavin O’Connor. Christian Wolff är ett matematiskt geni med mer gemensamt med siffror än människor. Hans revisorfirma är en front för hans frilansjobb där hans kunder är några av världen farligaste kriminella organisationer. När Finansdepartementets brottsdivision, ledd av Ray King (J.K. Simmons) kommer honom på spåren tar Christian sig an en mer hederlig klient - ett toppmodernt robotföretag där en ung revisor (Anna Kendrick) upptäckt en avvikelse som gäller flera miljoner dollar. Men när Christian närmar sig sanningen ökar antalet döda.

Läs mer

LIVE BY NIGHT

Biopremiär: 4 november 2016

Oscar-belönade Ben Affleck regisserar, spelar huvudrollen och har skrivit manus till thrillern LIVE BY NIGHT som är baserad på boken av bästsäljande Dennis LeHane. LIVE BY NIGHT utspelar sig på 20-talet i Boston, under förbudstidens USA i en värld där gangsters styr flödet av alkohol, och makt och pengar finns för den som har tillräckligt med mod. Polis-sonen Joe Coughlin vände för länge sedan sin strikta uppväxt ryggen för ett lyxliv bortom lagen. Men även inom den undre världen finns det regler, och Joe bryter mot en av de tyngsta när han tar både pengar och flickvän från en fruktad maffiaboss. Den passionerade relationen får ett tragiskt slut vilket leder honom in på nedåtgående spiral av hämnd, kärlek och svek… LIVE BY NIGHT är Affleck och författaren LeHanes andra samarbete efter prisade succéfilmen ”Gone baby gone”.

Läs mer