Kommande filmer

MAGIC MIKE XXL

Biopremiär: 8 juli 2015

Channing Tatum är äntligen tillbaka i den hett efterlängtade uppföljaren MAGIC MIKE XXL. Nu har det gått tre år sedan Mike slutade som manlig strippa och resten av killarna i Kings of Tampa har också bestämt sig för att lägga av. Men först vill de bjuda på en sista storslagen, svettig och helt oförglömlig show med ingen mindre än legenden Magic Mike som kvällens huvudnummer. Sommarens STÖRSTA och mest underhållande tjejgängsfilm alla kategorier är snart på en bio nära dig…

Läs mer

FAR FROM THE MADDING CROWD

Biopremiär: 17 juli 2015

Carey Mulligan spelar huvudrollen den storslagna filmatiseringen av Thomas Hardys klassiker FAR FROM THE MADDING CROWD som utspelar sig under den Viktorianska eran i England. Vi möter Bathsheba Everdene, en självständig och modig ung kvinna som ärver sin farbrors stora gård. Hon är ekonomiskt oberoende, vacker, envis och har tre beslutsamma friare som uppvaktar henne intensivt. Det är en tidlös berättelse om Bathshebas val och hennes kamp att förbli självständig – och också om hennes längtan efter äkta kärlek i med- och motgångar. För regi står den hyllade danske regissören Thomas Vinterberg (”Jakten”).

Läs mer

PAPER TOWNS

Biopremiär: 24 juli 2015

PAPER TOWNS är baserad på succéboken med samma namn av hyllade författaren John Green (”Förr eller senare exploderar jag”). Vi får följa tonårskillen Quentin och hans gåtfulla granntjej Margo som älskar mysterier så mycket att hon till slut blir ett… Efter att de två varit uppe en hel natt och hittat på äventyr i sin hemstad försvinner Margo. Hon lämnar kryptiska ledtrådar efter sig som hon vill att Quentin ska tyda och tillsammans med fyra polare ger han sig av på en galet rolig och känslosam jakt. För att hitta Margo måste han få en djupare förståelse för både vänskap och kärlek… I huvudrollerna ser vi de nya heta stjärnskotten Nat Wolff (”Förr eller senare exloderar jag”) och Cara Delevingne (”Anna Karenina”).

Läs mer

FANTASTIC FOUR

Biopremiär: 7 augusti 2015

FANTASTIC FOUR är Marvels första superhjälte-team någonsin och de är nu tillbaka i en nyskapande reboot. Historien tar här sin början när fyra unga outsiders råkar ut för en olycka som leder till att deras kroppar drastiskt förändras. Teamet måste nu samarbeta och lära sig använda sina nyvunna förmågor för att tillsammans försöka rädda mänskligheten… I rollerna ser vi Kate Mara (House of Cards), Michael B. Jordan (The Wire), Jamie Bell (Tintins äventyr) och Miles Teller (Whiplash) och för regi står Josh Trank (Chronicle).

Läs mer

THE MAN FROM U.N.C.L.E.

Biopremiär: 14 augusti 2015

Med det kalla kriget som bakgrund ser vi CIA-agenten Napoleon Solo och KGB-agenten Illya Kuryakin som tvingas samarbeta för att förhindra en global kärnvapenkatastrof. Till sin hjälp har de dottern till en försvunnen tysk vetenskapsman och nu börjar en gemensam kamp mot klockan… För regi och manus står Guy Ritchie och i rollerna ser vi bland andra Henry Cavill, Armie Hammer , svenska Alicia Vikander och Hugh Grant. THE MAN FROM U.N.C.L.E. bygger på den populära TV-serien med samma namn från 60-talet.

Läs mer